Modern furnishings and pops of colour, vibrancy and diversity - these are the elements that are predominant in this project. The design is such that it facilitates quick collaborations. A large open workspace with meeting areas both for a relaxed time and work collaboration ensures productivity. The motifs on the walls create a joyful and a dynamic environment which eliminates dullness and monotony. Formal meeting rooms are more sombre, fronted by glazed walls. Recreational spaces exist along with the meeting rooms and training areas.

To increase the efficiency of the office space, the movement is streamlined with better circulation paths to separate work areas and there is a constant visual connection between the different spaces. Straight lines and curves together create a form that appears dynamic. The reception is a refined space emphasising the brand identity. We strived to create an appealing environment using the open-plan workplace to foster interactions and creativity.

LG Customer Relationship Centre

Location : GREATER NOIDA, UTTAR PRADESH
Client : LG Group
BUILT UP AREA : 4000 SQM
Project Cost : IINR 3.5 CRORES/USD .5 M
Completion : 2011
Scope : ENGINEERING, PROCUREMENT AND CONSTRUCTION