Moving away from the standardised format of healthcare spaces, the Dental Clinic was envisioned as a dynamic, joyful, and comfortable place, full of light and cheer. The diffused lighting of the space helps patients feel comfortable. The client requested a green environment with naturally luminous interiors where the “sunlight always energizes people.”

Addressing the functional, medical requirements while always keeping the focus on positive patient care has resulted in a scheme where the colours and materials harmoniously enhance the spatial quality of the spaces and features like the central water body lend it a tranquil quality.

Dental Care Centre

Location : New Delhi
Client : DR. RADHIKA SAHNI
Site Area : 0.15 ACRES / 575 SQM
BUILT UP AREA : 160 SQM
PROJECT COST : INR 0.85 CRORES
Completion : 2015
Scope : ENGINEERING, PROCUREMENT AND CONSTRUCTION